mandag 9. juni 2014

Litt seigt, litt sprøtt og litt fransk....

Lyst surdeigsbrød er et av våre beste brød. Navnet sier ikke noe om hvor godt det er, kanskje tvert imot, men det er velsmakende og anvendelig. Det inneholder hovedsakelig hvetemel, noe som er umoderne for tida, men syrningsprosessen  som varer ca 20 timer, gjør at det skadelige glutenet brytes ned, vi klarer bedre å nyttegjøre oss næringen i kornet og de gode smakene kommer bedre fram. Brødet blir rett og slett sunt!

Bakeplan for onsdag 11. juni:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Speltbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Rug-/spelt (svensken)
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Kornstump
  • Vanlig småbakst
  • Dronningboller
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar