torsdag 17. juli 2014

Naturproduksjon kan være vanskelig

Litt for høg nattetemperatur og litt for lav ovnstemperatur førte onsdag til eksperimentbrødet: Eldhusbakeriets langtidsstekte brød. Det ble et saftig og godt bekjentskap som noen av de kundene som kom sent på dagen, fikk med seg.

Fredag 18. juli baker vi:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Havrebrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Kornbrødstump
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
Lørdag 19. jui blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Eldhusbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Kornbrødstump
  • Rug-/speltbrød (svensken)
  • Surdeigsbaguetter
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Horn
Velkommen innom! Vi har sitteplasser ute og gratis kaffe på trappa:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar