mandag 16. januar 2017

Godt å være igang

Det var deilig å ha ferie etter knallhard jobbing før jul, men sannelig var det godt å begynne igjen. Myke deiger, fasinerende ovnsvarme og kjempetrivelige kunder og kolleger gir masse inspirasjon. Så, jo, dette liker jeg!

Vi er blitt flinkere til å beregne mengden vi skal bake de ulike dagene, så vi har som regel varer helt til stengetid. Noen ganger er det til og med litt for mye, så derfor vil vi ha  "frysebokspris" den siste åpningstimen. Det betyr at de har samme pris som varer fra fryseren, og det er 25% rabatt på småbakst og 10 % på brød.

Bakeplan for onsdag:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Emmerbrød eller speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Rug-/speltbrød (svensken)
  • Vanlig småbakst
  • Anislauper
  • Emmerrundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar