mandag 30. januar 2017

"Norsk bygg" er tatt inn i varmen igjen

Vi bakte det to dager i forrige uke med godt resultat, så nå blir det fast en stund; Et saftig, godt surdeigsbrød av økologisk, steinmalt rug, spelt og hel bygg, rullet i gresskarkjerner og stekt i små former.

Siden vi ennå ikke har sett sola, baker vi også solsnurrer på onsdag i håp om at vi skal få se et glimt. Vi hadde et fantastisk lysspill i skyene sist fredag morgen, men ikke noe soløye.

Bakeplan for onsdag 1. februar

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Fjeld-brød
  • Norsk bygg
  • Emmerbrød
  • Vanlig småbakst
  • Solsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Lyse surdeigsfraller
  • Anislauper
Velkommen innom!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar