tirsdag 23. april 2019

Vel overstått påsk!e

Litt feriebakst har det blitt, og dette surdeigsbrødet av Holli mølles rugbrød-blanding ble en favoritt hos påskegjestene. Det blir nok tatt inn i sortimentet med det første.

Onsdag er det, som kjent, stengt i bakeriet. Vi vasker. Fredag og lørdag, derimot, baker vi som vanlig.

Bakeplan for fredag 26. april:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Fjeld-brød
  • Gulrotbrød
  • Hollis rugbrød (bilde)
  • Surdeigs-spelt
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
Lørdag 27. april:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Reservedansken
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Horn
  • Müsliboller
  • Grove rundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar