Siden vi vil tilby varene våre i den viktigste feriemåneden, juli, legger vi vår ferie til ukene før og etter den, i juni og august. Som sagt før,må vi stenge bakeriet for å klare å gjennomføre ferie for de som jobber her.
Brødet på bildet er nytt hos oss. Vi kaller det toast-brød. 30 prosent grovt. Samme deig som landbrød. Må prøves.
Jeg legger ut plan for de tre siste bakedagene, slik at dere kan planlegge eventuelle bestillinger. Den bør helst komme dagen før.
Bakeplan for onsdag 11. juni:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Anislauper
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
Fredag 13. juni:- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Toast-brød
- Surdeigsspelt
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
Lørdag 14. juni blir det:- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Toast-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Lyse horn
Hvis dere skal kjøpe flere brød for å ha i fryseren, kan det være lurt å spørre etter frosne brød. Det er billigere, og alle brødene er frosset ned samme dag som de er bakte. Det samme gjelder småbakst.Velkommen!