Småbakst

Det faste småbakstsortimentet er skillingsboller, kanelsnurrer og hveteboller. Ellers baker vi det som bestilles, og det vi har tid og råvarer til.

Vi bruker bare rene, gode råvarer som bl.a. meierismør, økologiske rosiner og ekte, hjemmelaget vaniljekrem med eggeplommer og vaniljestang.


Skillingsboller til høyre


Hveteboller



Kanelsnurrer





Horn


Blåbærboller


Kornboller


Av og til, når vi har laget mye eggekrem,
blir det marengs av alle eggehvitene.


Anislauper med litt rugmel, sirup og anis. De er gode med bl.a smør og ost.


Vaniljeboller: Smør, sukker og kanel i svingene og ekte vaniljekrem i midten.
Kardemommeknuter med knuste kardemommefrø, smør og sukker i svingene.
Ciabatta
Croissants med ekte smør mellom lagene
 
Grove surdeigsfraller av hvetemel, svedjerug, gresskarkjerner og surdeig.

Pizzasnurrer av fransk wiener med tomatsaus og skinke i svingene og ost på toppen.



,