onsdag 16. januar 2013

Nytt grovbrød

Vi har mange gode grove brød i bakeriet, men "Marits helgrove" er litt for grovt etter min smak. Jeg har derfor modifisert det litt og laget et saftig, godt, grovt brød med de samme gode smakene. Det har ikke fått noe navn, men vi regner med å bake det på fredag...i tillegg til det helgrove, slvfølgelig.
Fredag baker vi ikke focaccia og lyst surdeigsbrød, siden etterspørselen har vært laber de siste ukene.



Bakeplan for fredag 18. januar:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Marits helgrove
  • Nytt grovbrød
  • Vanlig småbakst
  • Solboller
  • Kornboller

Lørdag 19. januar blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Emmerbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Müslibrød
  • Marits helgrove
  • "Namnlaus"-brødet
  • Vanlig småbakst
  • Solboller
  • Hvetestenger
  • Horn, hvis varmen holder
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar