torsdag 30. juli 2015

Eldhusbrød og fransk landbrød

Selv om vi selger stadig mer surdeigsbrød, har vi fortsatt mange typer gode steinovnsbrød basert på gjærdeig. På bildet ser vi to av dem: Eldhusbrød og landbrød. De inneholder hvetemel og ca 30%  ulike typer sammalt mel; like deler rug, spelt, hvete og havre. Det runde, Eldhusbrødet, har også hele, kokte rugkjerner i deigen. og havregryn på toppen.

Bakeplan for fredag 31. juli:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Russisk landbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Speltbrød
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller   
Lørdag 1. august blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Müslibrød
  • Dansk rug
  • Speltbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Müsliboller
Vi har også klar en ny porsjon Eldhusmüsli      
Velkommen innom!
PS: Siste bakedag før ferien blir onsdag 12. august 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar