mandag 30. juli 2012

Grovbrøddagen er onsdag

Rug-/speltbrød(svensken)

Vi har gode og saftige grovbrød i sortimentet vårt, og på onsdagene prøver vi å lage så mange som mulig av disse...og kanskje noen nye sorter.
Noen brød blir bakt med gjær, og andre med surdeig. Brødet på bildet er et rent surdeigsbrød. Surdeigen gir brødet god smak og god holdbarhet. Den lange syrningsprosessen frigjør næringsstoffer i melet slik at kroppen lettere kan gjøre seg nytte av dem.

Onsdag 1. august baker vi
  • Rug-/speltbrød (surdeig)
  • Sandbergbrød (gjær)
  • Kornbrød (gjær)
  • Marits helgrove (gjær)
  • Emmerbrød (gjær)
  • Havrebrød (gjær)
  • Lyst surdeigsbrød (surdeig)
  • Vanlig småbakst
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar