torsdag 11. oktober 2012

Vi setter de fleste deigene om kvelden

Kveldsstemningfra bakerivinduet
Det var skremmende å se Forbrukerinspektørene på NRK onsdag kveld. Det viste at brød og brød slett ikke er det samme, og at kvalitet og produksjonsmåte varierer kollosalt.
Vi skal i alle fall fortsette å bake brød med lang heving over natta, gode, rene råvarer, lite gjær, ingen kunstige tilsetningsstoffer og mye kjærlighet.

Bakeplan for fredag 13. oktober:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Marits helgrove
  • Focaccia med grønn oliven
  • Vanlig småbakst
  • Prinsessekake

Og lørdag 14. oktober blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst
  • Hvetestang med dronningfyll
  • Horn
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar