tirsdag 12. mars 2013

Alle våre brød er bakt uten melk

Nesten hver dag er det noen som spør om vi har melk og egg brødene våre, og svaret er altså: Vi har melk og egg i hvetebaksten, men ikke i noen av brødene. De består utelukkende av mel, vann, ulike frø/korn, gjær eller surdeig og salt. Sandbergbrødene innholder i tillegg litt rapsolje og litt maltekstrakt. Altså: ikke smør, melk eller egg, og ingen andre tilsetningsstoffer som ekstra hvetegluten, bakefett ol.

Vi har også to brødsorter uten hvetemel; Svensken (grovt brød av rug og spelt) og Russisk landbrød (mellomgrovt brød av rug, spelt og gresskarkjerner). Begge er bakt med surdeig, uten gjær.

Bakeplan for onsdag 13. mars:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Svensken (Rug-/speltbrød)
  • Russisk landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Vanlig småbakst
Marits Helgrove og Namnlausbrød baker vi på fredag, men vi har i fryseren.
Kundene har mange ulike kjøretøy...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar