torsdag 25. april 2013

Dansk rugbrød på lørdager

Dette er et kompakt, lite og smaksrikt brød,spekket med hel rug og bakt på surdeig. Kun på lørdager!


Bakeplan for fredag 26. april:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Russisk landbrød
  • Focaccia med grønn oliven
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kornboller
  • Prinsessekaker
Lørdag 27. blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Hvetestenger
  • Kornboller
  • Horn
Velkommen!

Husk endrede åpningstider i første halvdel av mai pga lamming:

ELDHUSBAKERIET I MAI
Pga lamming har vi litt redusert åpningstid i mai.
De fleste lammene kommer i uke 19.
Vi har åpent bakeri på de grønne dagene:
uke
ma
ti
on
to
fr
18


1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31




 

2 kommentarer:

  1. Det e'kje alle plassa at dør'n står åpen sånn at en kjem sæ inn før åpningstid. At en får sett sæ ned og får en god samtale om liv og hav og friheitsfølelse før en handle. Og får et glovarmt brød i papirposen, en deigrest som e som en snill perle. Kjørte rett tel mi gamle mor som satt i nattkjolen; kokte kaffe, skar skive, smurte på smør og sirup!En førrtreffelig morra! Takk!

    SvarSlett
  2. Takk, Eirin! Hilsen Inger og Marit.

    SvarSlett