onsdag 5. februar 2014

Vi må dessverre stenge bakeriet uke 7, 8 og 9..

.. for da skal det mures ny front og dør på bakerovnen, og det skal tørke før vi kan fyre igjen.
I mellomtiden kan man prøve ut ulike typer urkorn og bake velsmakende brød hjemme. Vi har fått inn en ny ladning fra Holli mølle.

Fredag og lørdag baker vi fulle porsjoner så de fleste får det de ønsker før vi stenger. Det kan være lurt å sende en bestilling til mob. 48267489.

Bakeplan for fredag 7. februar:
  •  Sandbergbrød
  • Kornbrød (Nå med HEL rug igjen, ikke knust)
  •  Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Kornstump
  • Rustikkbrød
  • Ciabatta
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
Lørdag 8. februar blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  •  Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Kornstump
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Rustikkbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Horn
I fryseboksen har vi Emmerbrød og Svensken (Rug-/speltbrød)

Vi beklager at vi nå må stenge noen uker nå, men det er helt nødvendig for at vi skal kunne fortsette å bake i steinovnen vår. Vi kommer sterkere igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar