torsdag 13. mars 2014

Vi blir kjent med "ny"-ovnen

Selv om det bare er døra og framveggen som er nye på ovnen, er det mye som er forandret. Røyken og varmen beveger seg på nye måter, og jeg må bli kjent med den på nytt. Sist lørdag hadde vi bl.a. noen brød som var for lite stekt, selv om kjernetemperaturen var riktig; 96 grader. Vi fikk heldigvis vite det, og kunden har fått nye brød.

Jeg har skrevet det før, og jeg skriver der igjen: Det er veldig hyggelig med skryt, men enda viktigere er det at vi får vite det hvis noe er galt med bakverket. Si fra til oss, slik at vi får mulighet til å gjøre det godt igjen!

Bakeplan for fredag 14. mars:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Rustikkbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Ciabatta
Lørdag 15. mars:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Hvetestenger
  • Horn
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar