torsdag 24. november 2016

Fyring og baking

Det går mot bakehelg, og det er om å gjøre å fyre riktig. Onsdag ble det litt for varmt, noe som resulterte i at baksten ble litt mørkere enn vanlig. Vedfyring en balansegang;  Jeg vil jo helst bake nok til alle som vil ha, og da må det mye varme til...det er ingen mulighet til å "fyre etter". Spennende?!

Mange spør om åpningstid før jul. Vi baker fram til og med torsdag 22. desember. Da har vi en ren bestillingsdag. Jeg legger ut en liste her over hva som kan bestilles. Onsdag 21. blir siste ordinære bakedag, og da uten bestilling. Kom innom eller ring for nærmere info.

Bakeplan for fredag 25. november:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Russisk landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Julebrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Wienerstenger
  • Surdeigsfraller
  • Horn , hvis varmen tillater det
Lørdag 26. november blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Speltbrød
  • Müslibrød
  • Rugbrød
  • Norsk bygg
  • Julebrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Müsliboller
  • Horn
  • Croissanter
  • Wienerstenger
Velkommen innom!      

     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar