torsdag 19. april 2018

Lyst surdeigsbrød stormer fram

Stadig flere får sansen for dette lekre, velsmakende brødet som består kun av hvetemel,  surdeig, vann og salt. Det tåles godt av de aller fleste, siden det har fermentert i ca 20 timer, noe som gjør det lett fordøyelig. Vi baker det onsdager og lørdager.

Bakeplan for fredag 20. april:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Fjeld-brød
  • Surdeigs-spelt
  • Focaccia
  • vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljesnurrer
  • Wienerbrød
  • Grove rundstykker av spelt (Dinkelbrötchen)
Lørdag 21. april blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Rustikk-brød
  • Reservedansken
  • Emmerbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vanljesnurrer
  • Wienerbrød
  • Horn
  • Müsliboller
  • Grove rundstykker av spelt (Dinkelbrötchen)
Hvis du vil være helt sikker på å få noe spesielt fra listen, er det lurt å sende en sms med bestlling dagen før.
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar