mandag 4. november 2019

Gode, varierte frokostbrød

På bildet har vi lyst surdeigsbrød og speltbrød (gjær) fra lørdag.
Vi baker brød av 100% speltmel og gjær på lørdager, 100% spelt og surdeig på fredager og 100% emmer og gjær på onsdager. Alle disse er helt uten "moderne" hvetemel. (Emmer og spelt er jo formødrene til moderne hvete.) Hvis vi har mange i fryseren, hopper vi over en bakedag. Det kan være lurt å bestille..

Bakeplan for onsdag 6. november:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Svensken
  • Emmerbrød har vi i fryseren
  • Namnlausbrød
  • Kardemommeknuter
  • Vanlig småbakst
  • Anislauper
  • Grove rundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar