mandag 18. oktober 2021

Landbrød baker vi alle dagene

 

Det er en gjærdeig som har gått over natta (25g gjær til 20 brød) Den inneholder 30% ulike typer grovmel (spelt, rug og havre) og resten sikta hvete. De er stekt rett på herten og får ei god skorpe.

Bakeplan for onsdag 20. oktober:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Svensken (grovt surdeigsbrød)
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Anislauper
  • Fjeld-fraller
  • Grove rundstykker
..og så har vi internet-cookies og søte byggkjeks.

Småbakst  til frysebokspris fins også.

Ta en tur innom! Vi har det varmt og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar