Dette er produkt vi kan få tid til å lage i rolige perioder, og en slik periode er vi inne i nå. Det er tidkrevende produksjoner men himmelsk gode produkter. Vi har også laget Eldhusmüsli av bl.a. Svarthavre, rista hasselnøtter og mandler og økologiske rosiner. Alt blir dynka med honningvann og rista i ovnen.
Bakeplan for fredag 1. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove horn
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Velkommen innom!
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar