..og imens baker vi, og spiser vi, solboller. Det kan bli stor etterspørsel, og da er det viktig å bestille så vi har en anelse om hvor mye vi skal lage. Vi lager jo ekte vaniljekrem av vesterålsegg, og den må være klar dagen før baking. Vi gleder oss!
Bakeplan for fredag 17. januar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller/solboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller/🌞 -boller
- Sjokoladeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar