Etter ei travel påske begynner vi å bli klare til å bake igjen.
Vi starter forsiktig på fredag. Hvis noen trenger mange brød, er det lurt å bestille, for fryseboksene er helt tomme.
Bakeplan for fredag 25. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød (hvis noen bestiller)
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Horn (lyse)
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar