onsdag 23. april 2025

Vel overstått påske!

 

Etter ei travel påske begynner vi å bli klare til å bake igjen.

Vi starter forsiktig på fredag. Hvis noen trenger mange brød, er det lurt å bestille, for fryseboksene er helt tomme.

Bakeplan for fredag 25. april:

  • Kornbrød 
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Hveteboller 
  • Kanelsnurrer 
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller
  • Klippestenger 
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller
Lørdag 26. april blir det:

  • Kornbrød 
  • Sandbergbrød 
  • Fjeld-brød 
  • Valnøttbrød 
  • Landbrød
  • Eldhusbrød (hvis noen bestiller)
  • Lyst surdeigsbrød
  • Reservedansken (hvis noen bestiller)
  • Hveteboller 
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller 
  • Klippestenger 
  • Grove rundstykker 
  • Horn (lyse)
  • Fjeld-fraller 
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar