Vi starter i 2-3-tida på natta for at mest mulig skal være ferdig til åpningstid klokka 9. Søtsaker steker vi fram til i 11-12-tida, men brødene er ferdige klokka 9. Sommermorgener i bakeriet er varme, travle og fine. Sola skinner inn til oss fra i 3-tida, og turistene har hørt om oss og kommer innom på sin ferd til eller fra Lofoten.
Bakeplan for onsdag 9. juli:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken*
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
-med bare økologisk, steinmalt mel
-uten hvetemel
-med surdeig, uten "kjøpgjær"
Dette baker vi på onsdager.
Det andre er "SURDEIGSSPELT" som vi baker på fredager. Det er også økologisk, med surdeig og uten hvetemel og gjær.
Bestill gjerne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar