..og vi kommer ikke til å fylle dem med ulike satser og kremer for å gjøre dem lekrere. Vi er opptatt av rene smaker, gode råvarer og godt håndtverk.
Bakeplan for fredag 22. august:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøtter
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar