Denne uken skal det være ganske høy temperatur, men uka etter håper vi å få tid og temperatur til en ny runde med Wiener. Det må kjevles på tirsdag, når det ikke er så varmt i bakeriet. Så må produktene fryses og tas fram og stekes på bakedagene.
Bakeplan for onsdag 10. september:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Rustikk-brød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Reservedansken (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar