Hilde øver og øver, og også denne uka blir det mulig å få kjøpt hennes lekre wiener-stenger. Det er bare å bestille, så prøver vi å få det til å passe.
Onsdag prøver vi oss på Kneippbrød igjen. De ble veldig godt mottatt forrige uke, og går kanskje inn i sortimentet vårt.
Fredag blit det Gulrotbrød i tillegg til det vanlige, og lørdag baker vi reservedansken igjen. Det er også et brød mange har lært seg å sette pris på.
Wienerbaksten blir produsert på tirsdag (i kaldt lokale), og fordelt utover de tre bakedagene.
Bakeplan for onsdag 15. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Kneippbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Wienerbakst
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Div. wienerbakst
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Div Wienerbakst
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar