..og for oss i bakeriet er julebakst de samme gode brødene og bollene vi alltid baker. I tillegg baker vi deilige julebrød med ekte smør og økologiske sultana-rosiner og nærmere jul også krydderbrød etter oppskrift fra Svolvær Dampbakeri. Midt i desember har vi en runde med safran knuter med mandelremons i forbindelse med Luciadagen.
Bakeplan for onsdag 26. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyse surdeigsbrød
- Svensken
- Julebrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Julebrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Julebrød
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Lyse horn
- Fjeld-fraller

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar