mandag 2. februar 2015

Anislauper

Vi planlegger en runde med anislauper også denne onsdagen. Det er et litt gammeldags bakverk med bl.a. hvete, litt rug, sirup og anis. Nydelige med smør og brunost, og ikke så søte som hveteboller.
Vi har fått gode tilbakemeldinger på Fjeld-brød og Meiseboller, så det fortsetter vi med en stund framover. Meisebollene lager vi små som rundstykker siden de store viste seg å ry for mye etter frysing.

Bakeplan for onsdag 4. februar:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Rug-/speltbrød  (svensken)
  • Lyst surdeigsbrød
  • Fjeldbrød
  • Halvfint speltbrød 
  • Vanlig småbakst
  • Anislauper
  • Meiseboller
VI har brød av de fleste slag i fryseren. De selger vi med rabatt.

Velkommen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar