torsdag 17. september 2015

Sandbergbrød

Her er et utsnitt av det far min, Olvar Sandberg, skrev i oppskriftboka mi i 1980. Jeg har bytta margarin med litt rapsolje, og sirup med maltekstrakt og kaller brødene Sandbergbrød.

Bakeplan for fredag 18. september:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits grovbrød
  • Russisk landbrød
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
Lørdag 19. blir det:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rug
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Vanig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Müsliboller 
Fredag mangler vi butikkhjelp i bakeriet, så vi kan bli forsinket i produksjonen siden Marit må ta seg av både baking og ekspedering. Vi ber om forståelse for dette.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar