torsdag 15. desember 2016

Bakeinnspurt og julemandel

Vi klarer ikke å ta julebaksten for alle, men vi vi baker det armer og ovner tåler i denne tida.
Fredag og lørdag er vanlige bakedager med mulighet til å bestille, og det betyr at utvalget i hyllene blir mindre.
Til onsdag 21. desember tar vi ikke imot bestillinger. Da skal det være varer i hyllene til alle som kommer...tidlig på dagen ihvertfall.
Torsdag 22. er siste bestillingsdag. Da er det kun bestilling. Det er mulig å bestille helt fram til til tirsdag, men listene for enkelte sorter begynner å fylles.

Vi får mye skryt av smaken på julebrødene og krydderbrødene våre, med ekte smør og økologiske sultanarosiner. Formen kan derimot vareiere endel, og det hender rett som det er at de sprekker litt. Sånn kan det bli når vi baker i vedfyrt steinovn. Det er mye natur med i spillet, så vi kan ikke ikke konkurrere med industrien når det gjelder form:)

Julemandelpotet fra Asgaut selges fra bakerigangen fredag 16., lørdag 17. og onsdag 21. desember.
Betal kontant eller med Vipps.

Bakeplan for fredag 16. desember:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Russisk landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Julebrød
  • Krydderbrød  
  • Vanlig småbakst 
  • Kardemommeknute
  • Pestosnurrer
  • Horn
  • Surdeigsfraller
  •  
Lørdag  17. desember blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • landbrød
  • Speltbrød
  • Lystsurdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rug
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Müsliboller 
  • Horn
Velkommen innom!
  •     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar