Vi har masse rosiner i julebrødene våre, og bare rosiner, ikke sukat. Da er det viktig at rosinene er ekstra gode. Vi prøvde med rimeligere typer fra konvensjonelt landbruk, men ble ikke fornøyd, så vi endte opp med dyre, økologiske sultanarosiner som vi har brukt alle tidligere år, og de er supergode!
Bakeplan for onsdag 3. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Julebrød
- Krydderbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Søte byggkjeks (utpå dagen)
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Gulrot-brød
- Julebrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippstenger
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken (hvis noen bestiller)
- Julebrød
- Krydderbrød
- Hveteboller
- Sjokoladeboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fine horn
- Fjeld-fraller

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar