Kornbrød består av: hvetemel, rugmel, hel rug, solsikkefrø, sesamfrø, linfrø, gjær, salt og vann
Sandbergbrød består av: grov rug, grov hvete, fin hvete, fin rug, valset spelt, valset rug, havregryn, maltekstrakt, matolje, gjær og vann
Valnøttbrød består av: fin hvete, valnøtter, grov rug, grov spelt, havremel, grov hvete,
maltekstrakt, salt, gjær og vann
Müslibrød består av: fin hvete, hel rug, grov rug, linfrø, solsikkekjerner, surdeig, epler, aprikoser, rosiner, valnøtter, hasselnøtter, maltekstrakt, gjær, vann
Hvetebrød/julebrød består av: fin hvete, meierismør, melk, egg, rosiner, sukker, gjær, salt, kardemomme
Grov og fin rug, grov spelt, surdeig av rug, salt og vann (i bunnen av formen er det sesamfrø, linfrø og solsikkefrø)
Marits helgrove (Andre hylle, fremst): Inspirert av Ingers rugbrød, men med mye mer rug: Fin sammalt hvete, fin sammalt rug, hel rug, kruskakli, solsikkekjerner, linfrø, gjær, salt og vann,
Emmerbrød
Laget av ølkologisk emmerbrødblanding fra Holli mølle +salt, gjær og vann
Emmerbrødblandingen inneholder kun emmermel i fin, sammat og hel form. Vi pleier å ha sesamfrø på toppen.
Havrebrød
Laget av økologisk Havrebrødblanding fra Holli mølle + salt og vann. Brødblandingen inneholder havremel og hvetemel i fin og sammalt form.
Russisk landbrød
Hvetemel, fin sammalt spelt, fin sammalt rug, gresskarkjerner, salt, vann, surdeig av rug
Namnlausbrød
Like deler deig av Marits helgrove og Fransk landbrød blandes og gir et saftig, godt 65% grovt brød.
Fjeld-brød
Saftig, godt grovbrød i to størrelser: 500g og 100g
Det består av: Sikta hvete, grov hvete, grov rug, hel hvete, store havregryn, rista solsikkekjerner, vann, gjær, maltekstrakt, salt
Bygg-brød
Halvfint, 700 g.
Består av 40% sammalt bygg, 60 %sikta spelt, litt mørk sirup, gjær, salt og vann