Det faste småbakstsortimentet er
skillingsboller, kanelsnurrer og hveteboller. Ellers baker vi det som bestilles, og det vi har tid og råvarer til.
Vi bruker bare rene, gode råvarer som bl.a. meierismør, økologiske rosiner og ekte, hjemmelaget vaniljekrem med eggeplommer og vaniljestang.
 |
Skillingsboller til høyre |
 |
Hveteboller |
 |
Kanelsnurrer |
 |
Horn |
 |
Blåbærboller |
 |
Kornboller |
 |
Av og til, når vi har laget mye eggekrem,
blir det marengs av alle eggehvitene. |
 |
Anislauper med litt rugmel, sirup og anis. De er gode med bl.a smør og ost. |
 |
Vaniljeboller: Smør, sukker og kanel i svingene og ekte vaniljekrem i midten. |
 |
Kardemommeknuter med knuste kardemommefrø, smør og sukker i svingene. |
 |
Ciabatta |
Croissants med ekte smør mellom lagene
Grove surdeigsfraller av hvetemel, svedjerug, gresskarkjerner og surdeig.
Pizzasnurrer av fransk wiener med tomatsaus og skinke i svingene og ost på toppen.
,