søndag 11. mars 2012

Boken er endelig kommet

Denne har jeg ventet på lenge, og i går kom den i posten fra Bokus i Sverige. Sebastien Boudet er min favorittbaker, og jeg har fulgt bloggen hans, brødpassion.se, i over to år. Nå har han skrevet bok, og jeg leser den fra første til siste side, som en roman (nesten, ihvertfall). Hans filosofi omkring korn, mel, brød og mat generelt er fasinerende og inspirerende. Anbefales!

I Eldhusbakeriet er det etterhvert blitt et bakemønster som er slik:
Onsdager baker vi en del nye sorter som: Emmerbrød, Speltbrød og Kornbrød, og vi sløyfer Landbrød og Kornbrød.
Fredager baker vi vanlig sortiment pluss Focaccia, og
lørdager baker vi vanlig sortiment minus Rug/spelt pluss Müslibrød

Onsdag 14/3 skal vi ihvertfall bake etter dette mønsteret.

Velkommen innom!
...og så er det bltt vår i stuevinduet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar