torsdag 26. april 2012

En frodig årstid

Foto: Inger L.
Det vokser og gror i fjøset og i drivhuset. Vi har travle dager, men det handler om livet, og vi er heldige som får være med på dette eventyret hver eneste vår.

Denne helga blir det også full fart i bakeriet, men fra neste uke er vi nødt til å begrense antall bakedager fra tre til to for å rekke over alt.

Åpningstider fra 2. mai til 19. mai blir:
Onsdager 9.30-15.30 og lørdager 9.00-14.00. Fredager holder vi stengt i denne perioden. Det kan være lurt å forhåndsbestille.


Fredag 27. april baker vi vanlig sortiment pluss:
  • Marits grovbrød
  • Focaccia med grønn oliven
  • Prinsessekake
Lørdag 28. april blir det vanlig sortiment pluss:
  • Müslibrød
  • Müsliboller
  • Hvetestenger med dronningfyll
  • Horn
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar