Bakeplan for fredag 26. april:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Marits helgrove
- Namnlausbrød
- Russisk landbrød
- Focaccia med grønn oliven
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kornboller
- Prinsessekaker
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Dansk rugbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Hvetestenger
- Kornboller
- Horn
Husk endrede åpningstider i første halvdel av mai pga lamming:
ELDHUSBAKERIET I MAI
Pga lamming har vi litt redusert
åpningstid i mai.
De fleste lammene kommer i uke 19.
Vi har åpent
bakeri på de grønne dagene:
uke
|
ma
|
ti
|
on
|
to
|
fr
|
lø
|
sø
|
18
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
||
19
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
20
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
21
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
22
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
Det e'kje alle plassa at dør'n står åpen sånn at en kjem sæ inn før åpningstid. At en får sett sæ ned og får en god samtale om liv og hav og friheitsfølelse før en handle. Og får et glovarmt brød i papirposen, en deigrest som e som en snill perle. Kjørte rett tel mi gamle mor som satt i nattkjolen; kokte kaffe, skar skive, smurte på smør og sirup!En førrtreffelig morra! Takk!
SvarSlettTakk, Eirin! Hilsen Inger og Marit.
SvarSlett