Vi baker som vanlig
rug-/speltbrød (svensken) som er et helgrovt, formstekt brød av bare rug og spelt, og
lyst surdeigsbrød som er et rundstekt brød kun av hvete. I tillegg baker vi denne gangen
grovt surdeigsbrød, rundstekt og mellomgrovt av fin hvete, sammalt hvete og sammalt rug. Alle disse tre brødene består kun av mel, vann, surdeig og salt. Den gode smaken kommer fra lang hevetid, syrningsprosess og varm steinovn. Velkommen innom til en smak!
Bakeplan for onsdag 11. september:
- Rug-/speltbrød
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Marits helgrove
- Namnlausbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Grovt surdeigsbrød
- Vanlig småbakst
- Anislauper
|
Bakstekjerringa har fridag |
Velkommen innom mellom kl.10 og kl.15.
Ååå, kor æ unne ho en fridag i sola!!
SvarSlett