|
Skal vi gå hit eller dit? |
|
Foto fra facebook-sida til Gyl |
Vi skal etterhvert prøve å lage mer bakst med lite gluten. Fredag prøver vi ut baguetter av spelt og Ølandshvete etter oppskrift fra
Gartneriet på Gyl.
Bakeplan for fradag 25. oktober:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Namnlausbrød
- Marits helgrove
- Focaccia
- Russisk landbrød
- Vanig småbakst
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
- Spelt-baguetter
Lørdag 26. oktober blir det:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Mørkt (mellomgrovt) surdeigsbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Dansk rugbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Horn
- Müsliboller
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar