Onsdag 30. april og lørdag 3. mai, baker vi derimot som normalt, og sortimentet blir slik:
Onsdag 30. april:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Kornbrødstump
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Namnlausbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Speltbrød
- Surdeigsbaguetter
- Marits helgrove
- Rug-/speltbrød (svensken)
- Vanlig småbakst
- Anislauper
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Focaccia
- Müslibrød
- Dansk rugbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Grovt surdeigsbrød med Ølandshvete
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Horn
PS: Det er fullt mulig å se på lammene i fjøset. Spør om veiledning:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar