Bygg har vært vårt viktigste matkorn, og vi vil være med på å få opp bruken igjen. Gjennom prosjektet "Northern cereals project" får vi tilgang til lokalt korn som vi blander inn i de fleste brødene våre.
Bildet er fra grønnforåkeren vår, der vi dyrker bygg i blanding med erter og vikke. Dette er til sauene.
Bakeplan for fredag 15. september:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Fjeld-brød
- Focaccia
- Marits helgrove
- Russisk landbrød
- Surdeigsspelt
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Blåbærboller
- Surdeigsfraller
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Lange lyse (som baguetter, bare bedre)
- Speltbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Horn
- Müsliboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar