torsdag 28. februar 2019

Kornbrød...

...med masse hel, kokt, økologisk rug er stadig en bestselger, og vi baker det alle dagene.

Det er fastelavn til helga, men vi baker ikke  noen form for kremboller. Istedet planlegger vi litt mindre hveteboller som egner seg til å fylle med krem og event. mandelmasse/syltetøy hjemme. Et melisdryss på toppen, og alt er klart!

 Bakeplan for fredag 1. mars:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Fjeldbrød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
Lørdag 2. mars blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Focaccia
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbrød med frø
  • Reservedansken
  • Speltbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Små hveteboller til fastelavn
  • Horn
  • Müsliboller
  • Grove rundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar