torsdag 12. mars 2020

Mye godt til lørdagsfrokosten

Å kjøre til Elvenes for å få noe nystekt til frokost på lørdagsmorgenen, er blitt en hyggelig tradisjon for mange i distriktet. Vi ser de samme blide, litt trøtte, fjesene, hver eneste uke, og det er kjempehyggelig. Rundstykker, horn, müsliboller og kanskje noen søtsaker pakkes i poser og sendes med dem ut i vinerkulden.

Bakeplan for fredag 13/3:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Focaccia
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljebolle
  • Grove rundstykker
Lørdag 14/3 blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Vivarais (er grovere surdeigsbrød fra Sør-Frankrike)
  • Müslibrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Speltbrød hvis noen bestiller
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Müsliboller
  • Horn
  • Grove rundstykker
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar