Jeg lærte det hos far min som var baker- og konditormester i Svolvær. Han pleide å si: "Du må ALDRI spare på de gode ingrediensene, selv om de er dyre. Kundenes kommer første gang av nysgjerrighet, neste gang kommer de fordi det smaker godt."
Så vi bruker ekte smør og økologiske sultana-rosiner i julebrødene våre!
Bakeplan for onsdag 1. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Svensk-fraller (surdeigs-fraller)
- Anislauper
- Julebrød
- Krydderbrød (hvis noen bestiller)
- Søte byggkjeks
- Internet-cookies
NB: Julebestillingsskjema ligger øverst på siden her, men vi har det også på papir i bakeriet. Spør oss.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar