Det er ekstra viktig å vente på tur i bilen, og gå inn én og én. På den måten klarer vi å holde meteren i vårt lille bakeri, og kan derfor holde åpent fram til 18. desember, som planlagt.
Vi lager safranknuter med mandelfyll i på lørdag.
Bakeplan for fredag 10. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Namnlausbrød (et saftig godt grovbrød med frø, kli og grovt mel, gjærdeig)
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Julebrød
- Krydderbrød
- (Gulrotbrød lager vi neste fredag. Det er viktig å bestille i god tid siden det er et par dagers forberedelse til disse brødene)
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Spelt brød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Safranknuter
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Julebrød
- Krydderbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar