Vi prøver å bruke sesongvare, og nå er rabarbraen på sitt beste. Årets produkt er kardemommeknuter med vaniljekrem og rabarbra.
Bakeplan for fredag 10. juni:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Surdeigsspelt
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Focaccia har vi i fryseren
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Rabarbra/kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Gulrot-fraller
- Fjeld-fraller
- Korn-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Speltbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Rabarbra kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Korn-fraller
- Horn
- Anislauper
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar