Dette brødet stekte vi tidligere i form, men denne avlange utgaven gir brødet større mulighet til å heve seg. Dette gir et bedre og luftigere brød. Fredagsbakst.
Vi baker nå tom onsdag 3. august. Da tar vi igjen 2 ukers ferie.
Vi har stor etterspørsel etter varene våre i sommer, og det er kjempehyggelig. Hvis noen er ute etter et spesielt produkt, er det, som vanlig, lurt å bestille. Vi lager deigene i halv seks-tida dagen før bakedag, så da bør vi ha mottatt bestillingene for å beregne deigstørrelsen.
Bakeplan for fredag 22. juli:
- Kornbrød
- Fjeld-brød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt (bilde)
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Speltbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsli-boller
Vi legger gjerne av varer, men vær tidlig ute med bestillinga.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar