Fra nå og fram til jul, vil vi ha ha med disse i sortimentet hver bakedag. Vi bruker økologiske sultana-rosiner, og selvfølgelig ekte smør. Krydderbrød er en tradisjon vi har med fra Svolvær Dampbakeri. Det er lettere (mindre fett) enn julebrød og inneholder sirup, allehånde og nellik.
Bakeplan for fredag 25. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Focaccia
- Julebrød
- Kryddderbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Julebrød
- Krydderbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar