Av og til lager vi småbrød av brøddeig. Det er er godt og sunt alternativ til rundstykker, og enkelt å ha i fryseren. Vi kaller det fraller, et ord vi har lånt fra svensk, for å markere at det ikke inneholder fett, men er en ren brøddeig( mel, vann og gjær)
Bakeplan for fredag 24. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Focaccia
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Spira spelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Müsliboller
- Horn
- Deig til surdeigspizza (må bestilles)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar