onsdag 19. april 2023

Rundstykker med ekte smør i deigen...

 

g 29
...smaker ekstra godt.

Vårens travleste eventyr, lamminga, nærmer seg, og det betyr noen dager med stengt bakeri. I første rekke blir det fredag 28. og lørd. 29. april, altså neste helg. Dette er ikke hyggelig, men det må til for at ting skal gå rundt her på gården.

Denne helgen baker vi, og her er planen:

Bakeplan for fredag 21. april:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Gulrotbrød
  • Surdeigsspelt (hvis noen bestiller torsdag)
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller
  • Gulrotfraller
Lørdag 22. april blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Reservedansken
  • Müslibrød, hvis noen bestiller før fredag
  • Spira speltbrød
  • Rustikk-brød
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Horn
  • Fjeld-fraller
  • Rustikk-ciabatta
  • Deig til surdeigspizza
Vi har også nystekte "søte byggkjeks". 

Velkommen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar