som de var før ferien. Hilde har et "tjyvlag" med å steke dem i den vedfyrte ovnen. De skal være karamellisert under og gyllen på oversiden.
Den ovnen er et "must" i det lille bakeriet vårt.
Bakeplan for fredag 25. august:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Spiraspelt
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
Bestill gjerne!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar